LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ιπτάμενος» Φιλιππίδης στα 5.80μ "αγέραστος" ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου

Τρεις αθλητές (Φιλιππίδης, Μπανιώτης, Δουβαλίδης) και άλλες τόσες αθλήτριες (Κεραμιδά, Κυριακοπούλου, Πέρρα) «έκλεψαν» την παράσταση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ με πρωταθλητές τον Ολυμπιακό στους άνδρες και την ΑΕΚ στις γυναίκες.
 Με ρεκόρ 16 νικών αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, σε ηλικία 40 ετών. Ο "αγέραστος" σφυροβόλος της ΑΕΚ, ο κορυφαίος που έβγαλε ποτέ η χώρα μας, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του (θα συνεχίσει στο στίβο, από άλλο πόστο) μόλις ανέβηκε για 16η φορά στην κορυφή του βάθρου των Πανελλήνιων Αγώνων, με επίδοση 67.35 μέτρα. 
ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου,

Θα μπορούσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του και ο Περικλής Ιακωβάκης, αλλά δεν κατέβηκε καν ν'αγωνιστεί στα 400 μέτρα με εμπόδια... Αντίστοιχη χαρά, με αυτή του Παπαδημητρίου, πήραν και δύο κυρίες του ελληνικού στίβου, που συμπλήρωσαν δέκα εγχώριους τίτλους. Ο λόγος για τη Χριστίνα Χατζή, στα 400μ. με  εμπόδια, και τη Σάββα Λίκα, στον ακοντισμό. Σε επίπεδο επιδόσεων, οι τρεις αθλητές που ξεχώρισαν ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης (5.80μ.), που δοκίμασε να πετύχει και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, κάνοντας τρία άλματα στα 5.85μ., ο Κώστας Δουβαλίδης, που βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, στα 110μ. εμπόδια, κατά 3 εκατοστά (13.34), και ο Κώστας Μπανιώτης, που πέρασε τα 2.32μ., αλλά δε μπόρεσε μετά να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Παπακώστα (2.36μ). Πολύ καλές ήταν, επίσης, οι επιδόσεις των Τσάτουμα (8.23μ. στο μήκος) και Τσιάμη (17.05μ. στο τριπλούν), ενώ τα 200 μέτρα κέρδισε ο Λυκούργος Τσάκωνας (20.57), αφήνοντας δεύτερο τον... Δουβαλίδη, που έγινε αίφνης και αξιόλογος 200άρης (20.91)! Στο μήκος, ο Τσάτουμας πήδηξε 8.23 μέτρα. Στις γυναίκες, η Γρηγορία Κεραμιδά θριάμβευσε τόσο στα 100 μέτρα (11.45), όσο και στα 200 μέτρα (23.33), όπου έχασε στο "τσακ" το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας! Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε τα 4.65 μέτρα, αλλά δε μπόρεσε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ (άκυρες οι τρεις προσπάθειές της στα 4.72μ.), ενώ η Αθανασία Πέρρα, πηδώντας 14.38μ., κέρδισε στο τριπλούν την Πανέττα (14.20μ.).
enet.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com