LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τα αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας TKD στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WTF 2013 - ΜΕΞΙΚΟ


Στο Μεξικό ήταν τις προηγούμενες μέρες η εθνική μας ομάδα Tάεκβοντο  Ανδρών-Γυναικών . Οι αγώνες ξεκινήσανε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και τελειώσανε Κυριακη 21 Ιουλίου 2013, O gkatzios24spotr με την πολύτιμη συνδρομή του Φιλαθλητικού Ομίλου Σουφλίου σας μεταφέρει τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

 Κωνσταντίνος Γκόλτσιος,-87κιλά έδωσε τρεις καταπληκτικούς αγώνες, στον τρίτο αγώνα κέρδισε το Τούρκο αθλητή Ali Sarı με σκορ 7 - 6 και μπήκε στους οχτώ της διοργάνωσης. Στον τέταρτο αγώνα συνάντησε τον Αζέρο αθλητή Radik Isayev έχασε με 9 - 5 και δεν μπήκε στην τετράδα των μεταλλίων.

 Η αθλήτρια Ευαγγελία Βέτσιου,-57 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα την Pakkapa Pongpanit ( THA ) με σκορ 8 - 12, συνέχισε και κέρδισε τον δεύτερο αγώνα με την Bat-El Gatterer ( ISR ) και έχασε στον τρίτο αγώνα από την Γερμανίδα Anna-Lena Frömming (GER) με σκορ 3- 1.

  Η Δημητροπούλου -73 κιλά έκανε πολύ καλό ξεκίνημα νικώντας την Anđela Popović 3 - 1, έκανε την έκπληξη κόντρα στα προγνωστικά νικώντας την διάσημη Μεξικανή αθλήτρια και φαβορί για τον τίτλο στην κατηγορία María Espinoza με σκορ 8 -11 και έχασε στον τρίτο της αγώνα από την Φιλιππινέζα Kirstie Alora με σκορ 10 - 5.

 Ο Μεχτερίδης -68 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον αθλητή Boui David Caf 4-2 και έχασε από τον Ισπανό Rosillo Atencia 5-19 στον τρίτο αγώνα.

 Η Δεληδημήτρη -67 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα την Φιλιππινεζα Narra με 8-1 αλλά έχασε στον δεύτερό της αγώνα από την Petra Matijacevic από την Κροατία με σκορ 11-6

 Η Γραμματικοπούλου -62 κιλά κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στο δεύτερο από την Γαλλίδα Aline Dossou-Gbete.

  Ο Τζέλος -80 κιλά κέρδισε και αυτός τον πρώτο αγώνα, έχασε στον δεύτερο απο τον Κινέζο Qiao Sen

 Ο Βασίλης Γαϊτάνης -63 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον Eric Guzmán (DOM ) με σκορ 10 - 2 και έχασε στον δεύτερο από τον Ryan Chong ( MAS ) με σκορ 10 - 7.

Η Ναταλία Μόκα -53 κιλά έχασε στον πρώτο της αγώνα από την Ισπανίδα Mari Torrado Rebeca , ο κανονικός αγώνας έληξε 0 -0 και έχασε στην παράταση

 Ο Γιώργος Σιμιτζής -54 κιλά έχασε ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα από τον Ιάπωνα Nakagawa με σκορ 16-13

 Η Κατερίνα Κουτούλα +73 κιλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Αθλήτρια του Καναδά και έχασε στον πρώτο της αγώνα.

 Ο Ζεϊμπέκης +87 κιλά δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο του αγώνα έχασε από τον Αμερικάνο Abel Valdivia με σκορ 6 - 1.

 Οι αθλητές Φωτεινή Μπίρμπα -49 κιλά και Σπύρος Γραμματικόπουλος -74 κιλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και έχασαν στον πρώτο τους αγώνα

 Ο Πετρόπουλος έχασε στον πρώτο αγώνα από τον Τούρκο Σεργκάν Τοκ με σκορ 17-5 στην κατηγορία - 58 

Τέλος, η αθλήτρια Ιωάννα Κουτσού στην κατηγορία των -46 έχασε από την Rashidi Farideh (Ιράν) με σκορ 3 - 4


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com