LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

gkatzios24sport Εδώ μπορείτε να στέλνετε τα νέα της ομάδας σας

Κάναμε αυτό το bl;og σε συνεργασία του gkatzios.blogspot.com  με το /elthraki.blogspot.com/ με σκοπό να δώσουμε την δυνατότητα σε όλα τα σωματεία του Έβρου κυρίως , αλλά και όλης της Θράκης να προβάλλουν τις δραστηριότητες των συλλόγων τους. Βέβαια θα έχουμε ειδήσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα με περισσότερο βάρος θα πέσει στις δύο ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στην Σούπερ Λινκ, την Ξάνθη και τον Πανθρακικό.
Ο Έβρος Σουφλίου είναι το σωματείο του Νομού που βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία , στην Γ' εθνική,  και σίγουρα θα ενδιαφέρει η πορεία του όλους τους  φιλάθλους.
Τα τοπικά πρωταθλήματα θα έχουν τη θέση τους σε αυτό το blog , για αυτό καλούμε παράγοντες ή φιλάθλους των τοπικών ομάδων να στέλνουν σε e-mail τα νέα των ομάδων τους .
Όσοι θέλουν μπορούν να στείλουν mail  (κάνε κλικ εδώ    )
Φόρµα επικοινωνίας  για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, τα κείμενα τους μπορούν να βγαίνουν με ψευδώνυμο ή και ανώνυμα .
Περιμένουμε τα e-mail σας και όλοι μαζί θα προβάλλουμε τον τοπικό αθλητισμό του Έβρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com