LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αγχωτική νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο επί του Εργοτέλη

Με γκολ του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο 90' ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο για τη φάση των 32 του Κυπέλλου και πηγαίνει με ελαφρύ προβάδισμα στη ρεβάνς.

Οι πράσινοι έπαιξαν αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο όταν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Εργοτέλης σε αυτό το διάστημα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κάτι που τελικά πλήρωσε στο 41′ όταν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Κλωναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους και εκμεταλλεύτηκαν το κενό στην απόδοση του Παναθηναϊκού. Με αιχμή του Διαμαντάκου ο Εργοτέλης έκανε ευκαιρίες μία εκ των οποίων μετουσίωσε σε γκολ με τον Έλληνα στράικερ στο 59′.

Ο Παναθηναϊκός εν συνεχεία πίεσε ασφυκτικά για να προηγηθεί εκ νέου. Στο παιχνίδι πέρασε και ο Φιγκερόα ο οποίος συνέβαλε στην άσκηση της πίεσης που τελικά δικαιώθηκε με την κεφαλιά-γκολ του Σίλντενφελντ στην εκπνοή.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Μέντεζ, Πράνιτς (65′ Πράνιτς), Ντίνας, Κλωναρίδης (78′ Μουζακίτης), Καρέλης (69′ Φιγκερόα).

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Πελέ (81′ Ουέλιγκτον), Χαλκιαδάκης, Μπαντιμπανγκά (73′ Ρομάνο), Διαμαντάκος, Βερπακόφσκις (83′ Δωματάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com