LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Tο Σουφλί ευχαριστεί δημόσια τον Άβαντα


από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης -

 Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την ομάδα του Άβαντα για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων για την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας εξέδωσε το ΔΣ. του Έβρου Σουφλίου.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 Το Δ.Σ. του Α.Σ ΈΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ και ο πρόεδρος της ομάδας ευχαριστεί το Δ.Σ. του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑ για την πολύτιμη φιλοξενία στις αθλητικές εγκατατσάσεις της ομάδας του στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας.
 Σας ευχόμαστε καλή πορεία στη νέα σεζόν του πρωταθλήματος.

 Με εκτίμηση Ο πρόεδρος του ΑΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Καραγιάννης Χρήστος

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ


Ο Δημήτρης Νόλης  (46 ετών)  που  ως επιθετικός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Καστοριά, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Κοζάνη, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θησέα  Λεχόβου Φλώρινας, θα είναι ο νέος προπονητής  για τη σαιζόν 2013 – 2014 του «Ορέστη». Ως προπονητής είτε ως βοηθός προπονητή , μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα, εργάστηκε  στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων, στο Συρράκο,  στον Αλμωπό Αριδαίας, στα Τρίκαλα και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

 Του ευχόμαστε  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ως προς την αγωνιστική πορεία της Ομάδας και  ελπίζουμε η προπονητική του σφραγίδα να φανεί σύντομα !

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μπουτάρης... δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους


Δεκτό έκανε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης Στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" μίλησε ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνοςς Ζέρβας, τονίζοντας πως ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους, την Τρίτη, ώστε οι φίλαθλοι του συλλόγου να μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ Χάρκιβ.    Αναλυτικά οι δηλώσεις:   "Το έγγραφο που εστάλη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την υπογραφή του κ.Βρύζα με αίτημα για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ προωθήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου με προσωπική μου θετική εισήγηση και τελικά υπήρξε έγκριση από τον κ. Μπουτάρη και τον γενικό γραμματέα κ. Ψαρρά. Θα πρέπει να τηρηθούν μόνο κάποια μέτρα ασφαλείας για τα οποία δεσμεύτηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αναλάβει βέβαια και όλα τα έξοδα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού της εκδήλωσης". voria.gr

Να τον κλαίνε οι... Μέντες! Βαλενσιέν- Παναθηναϊκός 4-0

 Με ανύπαρκτη άμυνα και... χαμένους Μέντες και Καπίνο, ο Παναθηναϊκός έχασε 4-0 από την Βαλανσιέν κι έδειξε ότι χρειάζεται παίκτες και δουλειά! 
Βαριά φιλική ήττα με 4-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που αντιμετώπισε την Βαλενσιέν και τα βρήκε... σκούρα, καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το ταχύτατο κέντρο των Γάλλων. 
Οι πράσινοι δεν μπήκαν καθόλου καλά στο παιχνίδι, αφού η Βαλενσιέν έμοιαζε να κάνει... ότι θέλει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο Μέντες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, αφού όπως φάνηκε δεν είναι ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Έτσι, μέσα σε ένα εφιαλτικό δεκαπεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε τρία μαζεμένα γκολ. Η αρχή έγινε με τον Μάρκο Ντα Σίλβα, ο οποίος βρήκε κενό στον χώρο του κέντρου και με ένα πολύ μακρινό σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Βαλενσιέν.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν, οι παίκτες του Παναθηναίκού δέχτηκαν ακόμα ένα τέρμα, όταν στο 18' σε γρήγορη αντεπίθεση των Γάλλων, ο Μέντες έχασε τον Ντοσεβί και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Ελληνική ομάδα, 8 λεπτά αργότερα ήρθε ακόμα ένα τέρμα, αυτή τη φορά αυτογκόλ, μετά από λάθος έξοδο του Καπίνο και πολύ κακή απομάκρυνση του Μέντες.

Στην συνέχεια πάντως οι πράσινοι έδειξαν να... ξυπνούν, έκλεισαν τους χώρους στα μετόπισθεν και προσπάθησε με τους Ζέκα και Μουζακίτη να φτάσει σε κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει κάποια μεγάλη φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ρισβανης και Γιαννιτσάνης, αντί των Τριανταφυλλόπουλου και Μουζακίτη, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πολύ καλύτερος, εκμεταλλευόμενος φυσικά και τις αλλαγές που έκαναν και οι Γάλλοι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμοιαζαν σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έτσι κατάφεραν να πιέσουν την Βαλενσιέν και να κάνουν μερικές αξιόλογες ευκαιρίες.  


Διάβασε περισσότερα στο: Να τον κλαίνε οι... Μέντες! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ


ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 4.90 ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΤΙΝΙΔΗ (ΤΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ) ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ(ΠΑΙΔΕΣ) ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Μεγάλο ρεκόρ ατομικό και ρεκόρ Εθνικού πέτυχε ο 17χρονος αθλητής του, Πέτρος Μαρτινίδης στην Τρίπολη, στη διεθνή συνάντηση παίδων-κορασίδων μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου. Πέρασε το 4.90 κλείνοντας έτσι μια συναρπαστική γι αυτόν αγωνιστική χρονιά. Εάν είχε κάνει αυτήν την επίδοση ένα μήνα πριν και μάλιστα και λιγότερο (όριο το 4.70) θα συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ουκρανία.



O Σιώπης στον ΑΡΗ?


Την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη εξετάζουν «ζεστά» στον Άρη,
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Άρη και ανήκουν στην κατηγορία κάτω των 24 ετών εξετάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Θεσσαλονικείς βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη. Ο νεαρός άσος μπορεί να παίξει ως αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ, μία θέση που ψάχνουν παίκτη οι «κίτρινοι». Άλλωστε, σε αυτή τη θέση τον χρησιμοποίησε ο Μίτσελ κατά την προετοιμασία των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ, αλλά δεν θα τον πάρει μαζί του στη Γερμανία και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο Δρ Choue, Πρόεδρος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWONTO WTF

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης WTF που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 διεξήχθησαν οι εκλογές για το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο για 2013-2017 στην πόλη της Puebla , Μεξικό . Οι ψηφοφόροι έπρεπε να επιλέξουν: Έναν υποψήφιο για την προεδρία, (Ο Δρ Choue ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία ) τρεις αντιπροέδρους, δεκατέσσερα μέλη του συμβουλίου και δύο ελεγκτές.


Ο Δρ Chungwon Choue επανεκλέγεται ομόφωνα Πρόεδρος της WTF Οι τρεις νέοι Αντιπροέδροι (Τελικά θα υπάρχουν έξι) είναι: Ahmed Mohamed Fouly της Αιγύπτου, Kamaladdin Heydarov του Αζερμπαϊτζάν και Sun Jae της Ιταλίας Τα 14 Εκτελεστικά Μέλη του Συμβουλίου που εκλέγονται από την ψηφοφορία του MNA είναι:

 Europe , 4
 Ασία , 4
 Αμερική , 3
 Ωκεανία , 2
 Αφρική , 1
 Metin Σαχίν(Τουρκία)
 Jesus Castellanos (Ισπανία)
 Anatoly Terekhov (Ρωσία)
 Roger Piarulli (Γαλλία)
 Mohamed Ahmed Al Khalifa Sulaiti (Κατάρ)
 Hazem Ahmed Awaad (Ιορδανία)
 Kyu Seok Λι (Νότια Κορέα)
 Kook Hyun Jung (Νότια Κορέα)
 Juan Manuel Lopez (Μεξικό)
 Μaria Borello (Γουατεμάλα)
 Dai Won Moon (Μεξικό)
 Driss El Hilali (Μαρόκο)
 Issake Ide (Νίγηρας)
 Kyung Kim Tae (Νέα Ζηλανδία)

 Σε λίγες εβδομάδες θα επιλέξουν τον Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία, τρεις αντιπροέδρους και 10 μέλη του Συμβουλίου WTF? Μεταξύ των μελών του Συμβουλίου πρέπει να υπάρχουν και δύο πρώην αθλητές, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που να έχουν σταματήσει 8 χρόνια από αθλητικές διοργανώσεις.
από taesoufli.

Χατζηπαναγής : «Επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ»

Με δήλωση του στο Arenafm.gr ο Βασίλης Χατζηπαναγής αναφέρθηκε στην ομάδα του Ηρακλή, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μάγος της μπάλας έστειλε το μήνυμα του και υπογράμμισε ότι η ομάδας πρέπει φέτος να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ «Ο Ηρακλής δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Πρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ. Χρειάζεται φέτος να πετύχει τον στόχο του και πρέπει να δείξει ότι είναι ικανός να τα καταφέρει. Θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να το πετύχει». Συνεχίζοντας ο Νουρέγιεφ της μπάλας συμπλήρωσε :«Χρειάζεται κόσμος , ομάδα και διοίκηση να βοηθήσουν γιατί δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Σουπερ Λίγκ για ακόμα έναν χρόνο»
iraklis1908.

Καραγεωργίου: Οι παίκτες έπαιξαν με ψυχή

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τελικό 2-1 στο Μπέλφαστ: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα, που πήρε την πρώτη της νίκη στα Κύπελλα Ευρώπης και ταυτόχρονα την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Ηταν μία δύσκολη προσπάθεια για όλους μας η οποία έγινε χωρίς να έχουμε καλή προετοιμασία και χωρίς επίσημα παιχνίδια, αλλά και χωρίς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Παρόλα αυτά παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, οι παίκτες έπαιξαν με ψυχή και ειδικά στην παράταση εκεί που μετρούν οι ψυχικές δυνάμεις. Το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο από την κόκκινη κάρτα και μετά, ενώ όσο ήμασταν 11 εναντίον 11 τα πράγματα ήταν πιο απλά Μας περιμένουν πολύ σύντομα δύο δύσκολα και σημαντικά για εμάς παιχνίδια».

Λίνφιλντ - Skoda Ξάνθη 1-2 Τό γκόλ τής πρόκρισης Mαρσελίνιο!!!!

Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή της ιστορία η Ξάνθη πήρε εκτός έδρας νίκη την οποία συνδύασε με πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Πηγή video: Χρήστης youtube - Mike Vougiou

Λίνφιλντ - Ξάνθη 1-2 Τελικό....Η Ξάνθη στον επόμενο γύρο

Ο Μαρσελίνιο με δεύτερο προσωπικό γκολ (το πρώτο στο 27') το 2-1 για την Ξάνθη 

 Η Ξάνθη πέτυχε την πρώτη της νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, επικράτησε 2-1 της Λίνφιλντ στην παράταση και προκρίθηκε στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. 1η Αυγούστου το επόμενο ραντεβού κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης


 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: Λίνφιλντ (Τζέφρεϊ): Τάφι, Α. Μπερνς, Μπ. Μπερνς, Γουόρντ, Κλάρκ, Έρβιν, Γκολτ, Λόρι, Νόουλς, Τόμσον, Κάρβιλ Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Κυριακίδης, Πάιτο, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Μαρίν, Ντιέ

LIVE Λίνφιλντ-Skoda Ξάνθη 1-2 (σε παράταση)

Εάν περάσει η Ξάνθη θα παίξει με τη Σταντάρ Λιέγης Είμαστε στο 82' κι αν λήξει έτσι πάει παράταση. Τέλος στην κανονική διάρκεια του ματς, στην παράταση θα κριθούν όλα. ΓΚΟΛ! 1-1 η Λίνφιλντ με τον Γκολτ στο 99'! ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!!! Στο 106' ο Μαρσελίνιο σκοράρει και βάζει μπροστά στο σκορ την Ξάνθη!!!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

LIVE Λίνφιλντ-Skoda Ξάνθη 1-2 (σε παράταση)

Εάν περάσει η Ξάνθη θα παίξει με τη Σταντάρ Λιέγης
Είμαστε στο 82' κι αν λήξει έτσι πάει παράταση.
Τέλος στην κανονική διάρκεια του ματς, στην παράταση θα κριθούν όλα.

ΓΚΟΛ! 1-1 η Λίνφιλντ με τον Γκολτ στο 99'!



ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!!! Στο 106' ο Μαρσελίνιο σκοράρει και βάζει μπροστά στο σκορ την Ξάνθη!!!

Η Ξάνθη απόψε στο Μπέλφαστ για την πρώτη της νίκη!

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει απόψε (21:45, OTESports 3) την Λίνφιλντ στη Βόρειο Ιρλανδία, με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 1-0 των «Πηγαδιών» και την επίτευξη της πρώτης ευρωπαϊκής νίκης στην ιστορία της.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έστειλε το μήνυμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την ανατροπή και θέλει να δείξει τη δουλειά που έχει κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έφτασε στο Μπέλφαστ το απόγευμα της Τετάρτης και το βράδυ έκανε την πρώτη της προπόνηση.
 Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να έχει υπομονή και να κλείσει τους χώρους για να εμποδίσει της αντεπιθέσεις. Ο Καραγεωργίου δεν έχει στη διάθεσή του τον Σολτάνι και αναμένεται να παρατάξει την «ακριτική» ομάδα με τον Τσέμα κάτω από τα δοκάρια, τους Κομεσίδη, Βάλλα, Γκχούρι, Παϊτό στην άμυνα, τον Ντιέ με τον Βασιλακάκη αμυντικά χαφ, αριστερά τον Μαρίν, δεξιά τον Μαρσελίνιο και τον Μάνταλο πίσω από τον Ράνο.
 Ο Ντιέ πάντως είχε να αντιμετωπίσει και τις... αρχές του αεροδρομίου στη Βόρεια Ιρλανδία, κρατώντας τον για πέντε ώρες λόγω ενός ζητήματος που προέκυψε με το διαβατήριό του. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επίσης, το πρόγραμμα διεκόπη ξαφνικά όταν έκλεισαν τα φώτα! Ο Καραγεωργίου περιμένει όλα αυτά να μην επηρεάσουν την ομάδα του, η οποία θα παλέψει για την ανατροπή.
gazzetta.gr

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Νίκησε την Πιρίν με 3-1 ο Πανθρακικός

Το δεύτερο του φιλικό ματς στην Βουλγαρία έδωσε ο Πανθρακικός  αντιμετωπίζοντας την Πιρίν με την ομάδα της Κομοτηνής να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει με 3-1.


Η Πιρίν είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό καθώς αγωνίστηκε άλλες δυο φορές απέναντι σε ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα οι Βούλγαροι αγωνίστηκαν με την Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια με τον Άρη γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.
Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6' ο Χρήστου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο Χρήστος Τζάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βούλγαρο τερματοφύλακα.
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του ματς οι Βούλγαροι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση για τον Πανθρακικό ήταν άμεση και κατάφερε μέσα σε 9 λεπτά να ανατρέψει το σκορ.
Αρχικά στο 29ο λεπτό ο Χρήστος Τζάνης με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-1. Στο 38ο λεπτό ο Πόποβιτς με προβολή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το τεχνικό τιμ του Πανθρακικού έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Αθανασιάδη, Ζδράβο, Ζεκίνια και Ρομέου.
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τον Πόποβιτς να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε δυο καλές φάσεις στο 66ο και 74ο λεπτό της συνάντησης. Στο 85ο λεπτό ο Ζεκίνια απέφυγε δύο αντιπάλους του και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Πόποβιτς και Τζάνης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ρομέου, Ζεκίνια, Ζδράβος.
* Τον αγώνα παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού κ. Καραολάνης ενώ δίπλα του βρισκόταν ο πρόεδρος κ. Τζελέπης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Πανθρακικού κ. Κοιρουβίδη. Λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν οι Ντιόγκο, Εμπό και Μπαϊκαρά.


 gazzetta.gr 

Καβαρατζής και Κοντοστάθης στο στούντιο του Maximum

Στο στούντιο του Maximum FM φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τρίτης οι πρωταθλητές Ελλάδος μπιτς βόλεϊ για παίκτες κάτω των 23 ετών Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης. Ακούστε τι είπαν στον Δημήτρη Κολιό...





radiomax

Από τον Άβαντα ξεκινά προετοιμασία ο "ΕΒΡΟΣ" Σουφλίου!!

Σουφλί:από τον Νίκο Γκούντλη

=== Την Τρίτη 24-Ιουλίου 2013 το απόγευμα θα ξεκινήσει επισήμως η προετοιμασία του Έβρου Σουφλίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης. Ωστόσο αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί στο Σουφλί. Στο γήπεδο που αποτελεί την φυσική έδρα του μοναδικού εκπροσώπου όλου του νομού Έβρου στα εθνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, γίνονται έργα. Έτσι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την... Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα το γήπεδο του Άβαντα, όπου θα ξενιτευτούν οι Σουφλιώτες για τις πρώτες μέρες των προπονήσεων της νέας σεζόν που θα τους βρει στην Γ' Εθνική!

Τα αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας TKD στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WTF 2013 - ΜΕΞΙΚΟ


Στο Μεξικό ήταν τις προηγούμενες μέρες η εθνική μας ομάδα Tάεκβοντο  Ανδρών-Γυναικών . Οι αγώνες ξεκινήσανε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και τελειώσανε Κυριακη 21 Ιουλίου 2013, O gkatzios24spotr με την πολύτιμη συνδρομή του Φιλαθλητικού Ομίλου Σουφλίου σας μεταφέρει τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

 Κωνσταντίνος Γκόλτσιος,-87κιλά έδωσε τρεις καταπληκτικούς αγώνες, στον τρίτο αγώνα κέρδισε το Τούρκο αθλητή Ali Sarı με σκορ 7 - 6 και μπήκε στους οχτώ της διοργάνωσης. Στον τέταρτο αγώνα συνάντησε τον Αζέρο αθλητή Radik Isayev έχασε με 9 - 5 και δεν μπήκε στην τετράδα των μεταλλίων.

 Η αθλήτρια Ευαγγελία Βέτσιου,-57 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα την Pakkapa Pongpanit ( THA ) με σκορ 8 - 12, συνέχισε και κέρδισε τον δεύτερο αγώνα με την Bat-El Gatterer ( ISR ) και έχασε στον τρίτο αγώνα από την Γερμανίδα Anna-Lena Frömming (GER) με σκορ 3- 1.

  Η Δημητροπούλου -73 κιλά έκανε πολύ καλό ξεκίνημα νικώντας την Anđela Popović 3 - 1, έκανε την έκπληξη κόντρα στα προγνωστικά νικώντας την διάσημη Μεξικανή αθλήτρια και φαβορί για τον τίτλο στην κατηγορία María Espinoza με σκορ 8 -11 και έχασε στον τρίτο της αγώνα από την Φιλιππινέζα Kirstie Alora με σκορ 10 - 5.

 Ο Μεχτερίδης -68 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον αθλητή Boui David Caf 4-2 και έχασε από τον Ισπανό Rosillo Atencia 5-19 στον τρίτο αγώνα.

 Η Δεληδημήτρη -67 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα την Φιλιππινεζα Narra με 8-1 αλλά έχασε στον δεύτερό της αγώνα από την Petra Matijacevic από την Κροατία με σκορ 11-6

 Η Γραμματικοπούλου -62 κιλά κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στο δεύτερο από την Γαλλίδα Aline Dossou-Gbete.

  Ο Τζέλος -80 κιλά κέρδισε και αυτός τον πρώτο αγώνα, έχασε στον δεύτερο απο τον Κινέζο Qiao Sen

 Ο Βασίλης Γαϊτάνης -63 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον Eric Guzmán (DOM ) με σκορ 10 - 2 και έχασε στον δεύτερο από τον Ryan Chong ( MAS ) με σκορ 10 - 7.

Η Ναταλία Μόκα -53 κιλά έχασε στον πρώτο της αγώνα από την Ισπανίδα Mari Torrado Rebeca , ο κανονικός αγώνας έληξε 0 -0 και έχασε στην παράταση

 Ο Γιώργος Σιμιτζής -54 κιλά έχασε ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα από τον Ιάπωνα Nakagawa με σκορ 16-13

 Η Κατερίνα Κουτούλα +73 κιλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Αθλήτρια του Καναδά και έχασε στον πρώτο της αγώνα.

 Ο Ζεϊμπέκης +87 κιλά δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο του αγώνα έχασε από τον Αμερικάνο Abel Valdivia με σκορ 6 - 1.

 Οι αθλητές Φωτεινή Μπίρμπα -49 κιλά και Σπύρος Γραμματικόπουλος -74 κιλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και έχασαν στον πρώτο τους αγώνα

 Ο Πετρόπουλος έχασε στον πρώτο αγώνα από τον Τούρκο Σεργκάν Τοκ με σκορ 17-5 στην κατηγορία - 58 

Τέλος, η αθλήτρια Ιωάννα Κουτσού στην κατηγορία των -46 έχασε από την Rashidi Farideh (Ιράν) με σκορ 3 - 4


Καραγεωργίου: Είμαστε καλή ομάδα πάμε για πρόκριση


Για το θετικό αποτέλεσμα και την  πρόκριση αναχώρησε σήμερα η ομάδας της Ξάνθης, για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην  Λίνφιλντ (25/7, 21:45)
Σε δήλωση που έκανε ο τεχνικός της Ξάνθης πριν την αναχώρηση της αποστολής τόνισε ότι :«Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι το καλύτερο. Μας άφησε πικρή γεύση. Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και να πάρουμε την πρόκριση και αυτό το πιστεύουμε όλοι. Η Λίνφλιντ είναι ομάδα που τη χαρακτηρίζει ο αμυντικός τρόπος λειτουργίας, αλλά δεν έχει επιθετικά και τεχνικά χαρίσματα. Στο πρώτο παιχνίδι χάναμε χρόνο παίζοντας από τα πλάγια, τώρα θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και με κάθετες πάσες για να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε το σκορ που θέλουμε. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν ότι καλύτερο για εμάς».
Στο ίδιο πλαισιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Μαρσελίνιο λέγοντας ότι: «Θα πάρουμε την πρόκριση το πιστεύουμε όλοι. Είναι δύσκολο το ξέρουμε. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ αμυντική και θα πρέπει να ανοίξουμε την άμυνά της, είτε από τα πλάγια είτε κάθετα. Δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε στην Ξάνθη, που δεν καταφέραμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση από την πλευρά μας».
Ενώ ο Μαρίν αναφέρθηκε στον διαφορετικό τρόπο που πρέπει να παίξουν οι παίκτες της Ξάνθης τονίζοντας οτι : «Όλοι πιστεύουμε στη νίκη και στην πρόκριση. Χρειάζεται διαφορετική νοοτροπία στον επαναληπτικό από αυτή που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι και άλλο τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να ποντάρουμε στην τακτική, είναι κάτι που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε και είμαστε σίγουροι για αυτό. Αρκεί να βγάζουμε τη μπάλα γρήγορα από την άμυνά μας και να κάνουμε με σωστό τρόπο της επιθέσεις. Θέλουμε να χαρίσουμε την πρόκριση στην πόλη της Ξάνθης».
.onsports.gr


Βίντεο - ΣΟΚ: Προπονητής προσπάθησε να πνίξει επόπτη


Στα... άκρα έφτασε ένας προπονητής όταν ο επόπτης «έκοψε» την επίθεση της ομάδας του υποδεικνύοντας οφσάιντ.
Ο 51χρονος τεχνικός της Μέλγκαρ, Φράνκο Ναβάρο, δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πήγε να «πνίξει» τον βοηθό διαιτητή που δεν άφησε την ομάδα του να επιτεθεί τη στιγμή που φαινόταν ότι θα μπορούσε να σκοράρει.
Ο Ναβάρο αποβλήθηκε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουνιβερσιτάριο για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Περού και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2. Πλέον, αντιμετωπίζει μεγάλη πιθανότητα σοβαρότατης τιμωρίας.
Δείτε το βίντεο:



onsports.gr

Την Πέμπτη η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Superleague από την αγωνιστική σεζόν 2015-16 θα συζητηθεί την Πέμπτη (25/07) στο Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Η ανακοίνωση της Superleague: Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 25/07/2013 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

 Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
 1. Συνεργασία με Forthnet και Taf Sports Marketing.
 2. Τροποποίηση της από 5/8/2011 Εξωεταιρικής Συμφωνίας.
 3. Αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League από την αγωνιστική περίοδο 2015 – 16.
 4. Έγκριση Αγωνιστικού και Τηλεοπτικού Προγράμματος 1ης Αγωνιστικής.
 5. Θέμα πρώην ΑΤΕ Bank (Ένωση Β΄- Γ΄Εθνικής).
 6. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2013 ως 30/6/2014. 7. Έγκριση Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ17 - Κ15) Super League 2013 – 14.
 8. Διάφορα.

pamesports.

Βγάζει φωτιές για να λιώσει την Μέταλιστ .... O ΠΑΟΚ 6-0 την ΝΙΣ

Μεταμορφωμένος σε σχέση με πέρσι ο ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς διέσυρε με 6-0 τη Νις και έδειξε απόλυτα έτοιμος για το πρώτο κρας τεστ με τους Ουκρανούς της Μέταλιστ. Χατ-τρικ ο Κλάους σε επτά λεπτά.
Κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα ήταν τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ μπροστά το κοινό του. Στο φιλικό με τη Νις στην Τούμπα η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πιστοποίησε την καλή κατάσταση που βρίσκεται και επικράτησε με 6-0, παίζοντας οργανωμένο ποδόσφαιρο με πλάνο, συνοχή και αποτελεσματικότητα και κατάφερε να δημιουργήσει προσδοκίες εν όψει των αγώνων με την Μέταλιστ.
Ο Αθανασιάδης πέρασε ως αλλαγή στο 62' και πέτυχε χατ-τρικ σε επτά λεπτά, ενώ ο Γεωργιάδης εντυπωσίασε με την απόδοσή του το διάστημα που αγωνίστηκε.
Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Τζιόλης (84' Κάτσε), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (72'Ολίσε), Λούκας, Βούκιτς (62' Λόρενς), Σαλπιγγίδης
Νις (Κλοντ Πιελ): Οσπίνα (46' Βερονέζε), Αμάβι (65' Ραχεριαριμανανα), Πουέλ (46' Τσβίτανιτς), Πεϊτσίνοβιτς (46' Παλούν), Κολοτζιέτσιακ (76' Ντάο Καστελάνα), Ντιγκάρ (65' Μ' Μπο), Μεντί (65' Γιορίς), Μπρούελς (46' Κονστάντ), Πιέντ (46' Μπρουίνς), Τραορέ (46' Μποθέ), Εισέρικ (46' Νταντά)
Σκόρερ: Πουέλ (αυτ. 34'), Γεωργιάδης (54'), Αθανασιάδης (74', 78', 81'), Κατσικάς (90')
Το ματς
Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ τον ΠΑΟΚ με τον Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ, τον Κίτσιου δεξιά στην άμυνα, τον Λίνο αριστερά, τους Κατσουράνη και Βίτορ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Λάζαρ και Τζιόλη ως κεντρικά χαφ, τον Λούκας δεξιά στην επίθεση, τον Γεωργιάδη αριστερά και τον Βούκιτς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βούκιτς και κεφαλιά του Κατσουράνη λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε σταθερά. Στο 12' ήταν η σειρά του Λίνο να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Βραζιλιάνος σημάδεψε την γωνία, όμως, ο Οσπίνα πρόλαβε, έπεσε και απομάκρυνε.
Ο Βούκιτς στο 21' βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή, αλλα΄ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έπιασε αέρα και όχι το μονοκόματο σουτ που θα ήθελε. Η Νις έκανε αισθητή την παρουσία της στο 27, όταν μετά από λόμπα του Ντιγκάρ, ο Γλύκος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ με αυτογκολ
Στο 34' ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά, ο Βούκιτς δεν έπιασε για ελάχιστα την κεφαλιά και ο Πουέλ που βρίσκοταν πίσω από τον Σέρβο μπερδεύτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο ματς και στο 38' ήρθε ωραία αντεπίθεση όταν μετά από πάσα του Τζιόλη ο Λούκας ξεχύθηκε μπροστά αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Οσπίνα. Ο Κίτσιου στο 43'τροφοδότησε τον Βούκιτς στο σημείο του πέναλτι, όμως, το πλασέ του Σέρβου άσου πέρασε άουτ.
Συνέχισε σε υψηλό τέμπο ο ΠΑΟΚ
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές αλλαγές από πλευράς Νις, ενώ ο Στέφενς κράτησε στο γήπεδο τους ίδιους "11". Ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την υπεροχή και στο 54' διπλασίασε τα τερματά του με "δράστη" τον Γεωργιάδη.
Ο Λούκας πάσαρε προς την περιοχή, ο Βούκιτς άφησε την μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Γεωργιάδης πλάσαρε εύστοχα. Ο "Δικέφαλος" πίεζε ασφυκτικά και στο 58' ο Λάζαρ βρήκε τον Κίτσιου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, όμως, η μπάλα "έγλυψε" το δοκάρι και πέρασε έξω.
Τρία γκολ σε επτά λεπτά ο Κλάους!
Οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό στη συνέχεια, αλλά παρόλα αυτά ο Κλάους στο 74' βρήκε τον τρόπο να χριστεί σκόρερ.
Ο Λούκας πάσαρε με εντυπωσιακό τρόπο στον Σαλπιγγίδη, ο διεθνής επιθετικός σέντραρε και ο Αθανασιάδης με κοντινό πλασέ στην κίνηση έγραψε το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Κλάους παραβίασε και πάλι την εστία της Νις, όταν μετά από πάσα του Ολίσε άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό και βρήκε στόχο.
Ο Κλάους ήταν ασταμάτητος και στο 81' μετά από μακρινή μπαλιά του Τζιόλη, κατέβασε την μπάλα, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημείωσε χατ-τρικ. Ο Κατσικάς στο 90' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 6-0.
sport24.gr

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αποφάσεις έκτακτης ΓΣ ΕΠΟ

H Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. με παρόντα τα 54 από τα 56 Μέλη της και αφού έλαβε υπόψη της:
α. Τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. επί του 3ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης, τις αναφορές των για την παραβίαση σωρείας άρθρων του καταστατικού της ΕΠΟ και των ίδιων των ελεγχομένων ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου.

 β. Το από 12.7.2013 έγγραφο της ΕΠΣ Ηρακλείου και την επίσης από 12.7.2013 δήλωση παραίτησης από το δικόγραφο της αιτήσεως και βούλησης μη έκδοσης οριστικής απόφασης της ΕΠΣ Κιλκίς, που απευθύνεται στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (αρ. κατ. 6321/1019/12.7.2013).
γ. Τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου. δ. Τις καταστατικές διατάξεις της ΕΠΟ και συγκεκριμένα το άρθρο 1 παρ. 5, 6, 7 το άρθρο 2 παρ. 3 Αα, β, δ, στ, ιβ, ιγ, Β, Γα, β, το άρθρο 12 παρ. δ, ζ, ια, ιγ, τα άρθρα 13, 19, 20, 23, 24, 25, 26 και 29 και το άρθρο 40 παρ. Ζ εδ.1α, όπως αυτές αναφέρονται στο ισχύον καταστατικό της Ε.Π.Ο.

 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δηλαδή με ψήφους (48) ΥΠΕΡ και (6) ΚΑΤΑ και επιβάλλει τις ακόλουθες ποινές: α. Ποινή παύσης δύο (2) μηνών, από την ιδιότητα του μέλους της Ε.Π.Ο. στην ΕΠΣ Κιλκίς, β.

Ποινή παύσης τεσσάρων (4) μηνών, από την ιδιότητα του μέλους στην ΕΠΣ Ηρακλείου, λόγω σοβαρής παραβίασης των προαναφερομένων καταστατικών διατάξεων της Ε.Π.Ο. και συγκεκριμένα του άρθρου 1 παρ. 5, 6, 7 του άρθρου 2 παρ. 3 Αα, β, δ, στ, ιβ, ιγ, Β, Γα, β του άρθρου 12 παρ. δ, ζ, ια, ιγ, των άρθρων 13, 19, 20,23,24,25,26 και 29 και του άρθρου 40 παρ. Ζ εδ. 1α, όπως αυτές αναφέρονται στο ισχύον καταστατικό της Ε.Π.Ο.

Ωσαύτως, η Γ.Σ. εξουσιοδοτεί το Δ.Σ. για τις ως άνω αναφερόμενες ποινές να λάβει οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της έκτισης των, κάθε πρόσφορο μέτρο ώστε να καταστούν αυτές λιγότερο επαχθείς, στον εν γένει χώρο του ποδοσφαίρου εντός της γεωγραφικής δικαιοδοσίας των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου.

Επιπλέον το Δ.Σ. κρίνοντας την εν γένει στάση των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου κατά τη διάρκεια έκτισης των ποινών τους, δικαιούται σε κάθε περίπτωση να αναστείλει, μειώσει ή και να απαλείψει τις επιβληθείσες ποινές.

epo.gr

Δικαιώθηκε ο Δώνης


Το ποσό των 800.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στον πρώην τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του. Ο Έλληνας τεχνικός κέρδισε την δίκη σε α' βαθμό στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.
Η επιτροπή επίλυσης δεν αναγνώρισε την τροποποίηση του συμβολαίου του Δώνη στη συνάντηση με τον Σαββίδη κι έτσι ο Δικέφαλος θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του το συγκεκριμένο ποσό. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας. 
 Πηγή: gazzetta.gr

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ξανά πρωταθλητής κόσμου ο Γιαννιώτης..

«Απίστευτο, αλλά αληθινό». Έτσι χαρακτήρισε ο Σπύρος Γιαννιώτης την ανάδειξή του για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε πρωταθλητή κόσμου στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, σήμερα στη Βαρκελώνη. «Ήταν μια πολύ καλή μέρα για μένα. Ήταν μια τρελή κούρσα, ιδιαίτερα στα τελευταία 2.5 χιλιόμετρα. Πήγα με μυαλό και ψυχή, συναισθανόμενος αυτό που είχα χάσει πέρυσι στους Ολυμπιακούς. Αφιερώνω την επιτυχία μου αυτή στον προπονητή μου (σ.σ. Νίκο Γέμελο), που είναι πάντα κοντά μου, στους γονείς κου και φυσικά σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που ήθελα να τους αφιερώσω πέρυσι, το κάνω ένα χρόνο μετά», ήταν τα πρώτα λόγια του 33χρονου πρωταθλητή, λίγο μετά την ολοκλήρωση της κούρσας.
Πίσω από τον Έλληνα πρωταθλητή τερμάτισαν οι Τόμας Λουρτς (Γερμανία) και Ουσάμα Μελούλι (Τυνησία).
 

 Πηγή: ΑΜΠΕ

Ιπτάμενος» Φιλιππίδης στα 5.80μ "αγέραστος" ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου

Τρεις αθλητές (Φιλιππίδης, Μπανιώτης, Δουβαλίδης) και άλλες τόσες αθλήτριες (Κεραμιδά, Κυριακοπούλου, Πέρρα) «έκλεψαν» την παράσταση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ με πρωταθλητές τον Ολυμπιακό στους άνδρες και την ΑΕΚ στις γυναίκες.
 Με ρεκόρ 16 νικών αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, σε ηλικία 40 ετών. Ο "αγέραστος" σφυροβόλος της ΑΕΚ, ο κορυφαίος που έβγαλε ποτέ η χώρα μας, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του (θα συνεχίσει στο στίβο, από άλλο πόστο) μόλις ανέβηκε για 16η φορά στην κορυφή του βάθρου των Πανελλήνιων Αγώνων, με επίδοση 67.35 μέτρα. 
ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου,

Θα μπορούσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του και ο Περικλής Ιακωβάκης, αλλά δεν κατέβηκε καν ν'αγωνιστεί στα 400 μέτρα με εμπόδια... Αντίστοιχη χαρά, με αυτή του Παπαδημητρίου, πήραν και δύο κυρίες του ελληνικού στίβου, που συμπλήρωσαν δέκα εγχώριους τίτλους. Ο λόγος για τη Χριστίνα Χατζή, στα 400μ. με  εμπόδια, και τη Σάββα Λίκα, στον ακοντισμό. Σε επίπεδο επιδόσεων, οι τρεις αθλητές που ξεχώρισαν ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης (5.80μ.), που δοκίμασε να πετύχει και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, κάνοντας τρία άλματα στα 5.85μ., ο Κώστας Δουβαλίδης, που βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, στα 110μ. εμπόδια, κατά 3 εκατοστά (13.34), και ο Κώστας Μπανιώτης, που πέρασε τα 2.32μ., αλλά δε μπόρεσε μετά να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Παπακώστα (2.36μ). Πολύ καλές ήταν, επίσης, οι επιδόσεις των Τσάτουμα (8.23μ. στο μήκος) και Τσιάμη (17.05μ. στο τριπλούν), ενώ τα 200 μέτρα κέρδισε ο Λυκούργος Τσάκωνας (20.57), αφήνοντας δεύτερο τον... Δουβαλίδη, που έγινε αίφνης και αξιόλογος 200άρης (20.91)! Στο μήκος, ο Τσάτουμας πήδηξε 8.23 μέτρα. Στις γυναίκες, η Γρηγορία Κεραμιδά θριάμβευσε τόσο στα 100 μέτρα (11.45), όσο και στα 200 μέτρα (23.33), όπου έχασε στο "τσακ" το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας! Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε τα 4.65 μέτρα, αλλά δε μπόρεσε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ (άκυρες οι τρεις προσπάθειές της στα 4.72μ.), ενώ η Αθανασία Πέρρα, πηδώντας 14.38μ., κέρδισε στο τριπλούν την Πανέττα (14.20μ.).
enet.

ΕΠΟ: Η δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική


Οι ομάδες καλούνται να πληρώσουν και παράβολο 500 ευρώ  αλλά και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής λήγει αυστηρά στις 31/7, καθώς στο ΔΣ στις 2/8 θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013...
να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Τουρνουά beach χάντμπολ πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Τουρνουά beach χάντμπολ πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Στο τουρνουά πήραν μέρος ομάδες από την Αλεξανδρούπολη την υπόλοιπη Θράκη αλλά και τη Βουλγαρία. Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα του αθλητικού οργανισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης.

thraki tv



gkatzios24sport Εδώ μπορείτε να στέλνετε τα νέα της ομάδας σας

Κάναμε αυτό το bl;og σε συνεργασία του gkatzios.blogspot.com  με το /elthraki.blogspot.com/ με σκοπό να δώσουμε την δυνατότητα σε όλα τα σωματεία του Έβρου κυρίως , αλλά και όλης της Θράκης να προβάλλουν τις δραστηριότητες των συλλόγων τους. Βέβαια θα έχουμε ειδήσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα με περισσότερο βάρος θα πέσει στις δύο ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στην Σούπερ Λινκ, την Ξάνθη και τον Πανθρακικό.
Ο Έβρος Σουφλίου είναι το σωματείο του Νομού που βρίσκεται στην μεγαλύτερη κατηγορία , στην Γ' εθνική,  και σίγουρα θα ενδιαφέρει η πορεία του όλους τους  φιλάθλους.
Τα τοπικά πρωταθλήματα θα έχουν τη θέση τους σε αυτό το blog , για αυτό καλούμε παράγοντες ή φιλάθλους των τοπικών ομάδων να στέλνουν σε e-mail τα νέα των ομάδων τους .
Όσοι θέλουν μπορούν να στείλουν mail  (κάνε κλικ εδώ    )
Φόρµα επικοινωνίας  για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, τα κείμενα τους μπορούν να βγαίνουν με ψευδώνυμο ή και ανώνυμα .
Περιμένουμε τα e-mail σας και όλοι μαζί θα προβάλλουμε τον τοπικό αθλητισμό του Έβρου

Στην 5η θέση η Νέων, πήρε την ρεβάνς από την Τουρκία

Την 5η θέση πήρε η Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ της Εσθονίας καθώς στον αγώνα κατάταξης κέρδισε την Τουρκία 60-74 και πήρε την άτυπη ρεβάνς, καθώς οι γείτονες μας είχαν σπάσει το αήττητο των Ελλήνων διεθνών.
Η ομάδα του Μίσσα με ξέσπασμα στο 2ο δεκάλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα, καθώς το 20-16 στο 13.30 έγινε 24-35 στο ημίχρονο με τους Τούρκους να κλείνουν το 20λεπτο με 9/37 σουτ. Μάλιστα η διαφορά έφτασε για την Ελλάδα στο +14 (24-38 στο 22΄ και 29-43 στο 24.39), αλλά σταδιακά η Τουρκία άρχισε να μειώνει και πλησίασε 42-43 στο 28΄με Καντάν και Ερόγλου.

Και πάλι η Ελληνική ομάδα ξέφυγε 45-54 (31΄) με τον Μποχωρίδη και με Παπαπέτρου, Αγραβάνη δεν κινδύνευσε ξανά αφού η διαφορά κυμαίνονταν από 7 ως και 12 πόντους. Δυόμισι λεπτά πριν το τέλος η Εθνική πέρασε 56-68 και όλα τελείωσαν...

Δεκάλεπτα: 13-12, 24-35, 45-52, 60-74
Ελλάς: Μποχωρίδης 12 (1/3τρ, 11ρ, 6ασ), Λαρεντζάκης 8 (2/5τρ), Παπαπέτρου 21 (1/4τρ, 7ρ), Καραμαλέγκος, Μήτσιαλος,Αντετροκούμπο 3 (7ρ), Αγραβάνης 17 (1/6τρ, 7ρ), Καμπερίδης 7, Γόντικας 6 (7ρ), Σλαφτσάκης

Τουρκία: Αλτίν 6, Ερόγλου 10 (5ασ), Καντάν 17 (7ρ), Τουρέν 5 (6ρ), Ντοκουγιάν 2 (6ρ), Τουντσέρ 8, Ερντογκάν 4, Τεκίν 8
Στο παιχνίδι για την 13η θέση η Σερβία κέρδισε την Βουλγαρία 76-70 με επιμέρους σκορ 29-7 από το 30.30 μέχρι το τέλος και με 20-2 στα τελευταία 5 λεπτά (Άντριτς 23π, 6/7τρ, Μίτροβιτς 21π, 11ρ-Σιμεόνοφ 22π, 4/6τρ, 8ρ).


seleo.gr

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

O Ντενίζ Μπαϊκαρά ανέβηκε στη Βουλγαρία

Ο Τούρκος άσος της ομάδας της Κομοτηνής ανέβηκε στη Βουλγαρία έτσι ώστε να «μπει» σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Με Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ!

Με τη Μέταλιστ Χάρκιβ θα «παίξει» ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αποφεύγοντας ομάδες που θεωρητικά ήταν πιο επικίνδυνες!

Απέναντι στην ουκρανική ομάδα θα επιδιώξει ο δικέφαλος να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, στην κλήρωση που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας για τον τρίτο προκριματικό, απέφυγε τη Φενέρ, τη Λιόν και τη Ζενίτ, που θεωρητικά ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι, έχοντας στο ρόστερ τους πανάκριβους παίκτες.
 Η Μέταλιστ, παρότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αποτελεί την ομάδα που κυριαρχούσε ως επιθυμητή στα σχόλια των περισσότερων φίλων του ΠΑΟΚ! Πάντως, είναι μια ομάδα αρκετά προχωρημένη όσον αφορά την ετοιμότητά της, αφού έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα της χώρας της, νικώντας 1-0 τη Μέταλουργκ. Πριν δύο χρόνια, είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο Europa League, κερδίζοντας μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 30/31 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 6/7 Αυγούστου. Nα σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος για την εντός έδρας αναμέτρηση και θα δώσει το ματς χωρίς τους οπαδούς του. Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Μπιρκικάρα-Μάριμπορ, το πρώτο ματς των οποίων έχει έρθει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Η κλήρωση στο γκρουπ των μη Πρωταθλητών:
Λιόν - Γκρασχόπερς
Αϊντχόφεν - Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ζάλτσμπουργκ - Φενέρμπαχτσε
ΠΑΟΚ - Μέταλιστ
Νόρτζελαντ - Ζενίτ 
Η κλήρωση στο γκρουπ των Πρωταθλητών
Βασιλεία-Γκιόρι Έτο/Μακάμπι Τελ-Αβίβ
Σλίγκο Ρόβερς/Μόλντε-Νιου Σέιντς/Λέγκια
Σλόβαν Μπρατισλάβα/Λουντογκόρετς-Σίρακ/Παρτιζάν
ΑΠΟΕΛ-Μπιρκιρκάρα/Μάριμπορ
Σέλτικ/Κλίφτονβιλ-Έλφσμποργκ/Νταουγκάβα
Μπάτε Μπορίσοφ/Σαχτάρ-Νέφτσι/Σκέντερμπεου
Αούστρια Βιένης-Εκράνας/Χαφναρφιόρντουρ
Ελσίνκι/Νόμε Καλίου-Βικτόρια Πλζεν/Ζελένιτσαρ
Φόλα/Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σέριφ/Σουτιέσκα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ.ΑΝΘΙΜΟ



Το νέο Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικού συνέχισε τις εθιμοτυπικές επισκέψεις στις αρχές της πόλης.
Αυτή τη φορά αντιπροσωπεία του επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο μέγαρο.
Οι άνθρωποι του Εθνικού παρουσίασαν το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο, τις αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων του και τις πολλαπλές δράσεις που αναπτύσσει εντός και εκτός γηπέδων.
Παρέθεσαν τους στόχους του συλλόγου και έκαναν προτάσεις για κοινές δράσεις Εθνικού και Μητρόπολης. Πρότειναν δε στον Σεβασμιότατο την τακτική επικοινωνία του, με τους αθλητές του συλλόγου, στα πλαίσια εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.
Ο Σεβασμιότατος τόνισε την ιστορικότητα του Εθνικού και την κοινή πορεία του με την Αλεξ/πολη και την Εκκλησία, από το 1927. Μίλησε για την σημαντικό ρόλο που επιτελεί σήμερα, στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς αλλά και στη δημιουργία υγειών προτύπων που παράγει ο αθλητισμός. Συμφώνησε στις κοινές δράσεις με τον Εθνικό, ενώ δήλωσε φίλαθλος που ενημερώνεται, έστω ηλεκτρονικά, για την πορεία των τμημάτων του ΜΓΣ Εθνικού.

Τρεις ανεβαίνουν, έξι πέφτουν από τη Football League

Το ΔΣ της Football League αποφάσισε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να προβιβαστούν στα μεγάλα σαλόνια τρεις ομάδες ενώ έξι θα υποβιβαστούν.

 Αναλυτικά οι αποφάσεις:   «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ  αποφασίστηκαν τα εξής:   Την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014 οι ομάδες που θα ανέλθουν στην SUPER LEAGUE θα είναι τρεις (3) και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν θα είναι έξι (6).   Οι ομάδες που θα μετέχουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν  την πρόθεση συμμετοχής,  έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013. Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι αποκλειστική».

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Skoda Ξάνθη-Λίνφιλντ 0-1 Τελικό...

Συνθέσεις
Ξάνθη (Καραγεωργίου): Χιμένεθ, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Πάιτο, Ντιέ, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Σολτάνι.   
Λίνφιλντ (Τζέφρι ): Τούφεϊ, Μπ. Μπερνς, Α. Μπερνς, Γουόρντ, Μ. Κλάρκε,Έρβιν, Γκολτ, Λόουρι, Νόουλες, Τόμπσον, Κάρβιλ.



Το  Γκολ για την Λίνφιλντ με σουτ από τον Α. Μπερνς   στο 25 ΄ μετά από το μεγάλο κενό στην άμυνα της Ξάνθης, 


Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη ο προπονητής  της Λίνφιλντ.....επιμένει ότι φαβορί είναι η Ξάνθη και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Μπέλφαστ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Beach Handball 2013» (Ανδρών – Γυναικών) στην Αλεξανδρούπολη

Από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου 2013, η καρδιά του Ελληνικού Beach Handball θα χτυπάει στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην Παραλία της Αγ. Παρασκευής, στο beach bar «Sagionara»   

Ομάδες Ανδρών και Γυναικών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, θα δώσουν δυναμικό παρόν στην Αλεξανδρούπολη και θα μας χαρίσουν μοναδικές και δυνατές στιγμές.   

Οι αγώνες θα ξεκινούν από το πρωί και θα τελειώνουν το βράδυ.

Παπαδημητρίου: Σήμερα είναι μια γιορτή για μας και για την Ξάνθη


Ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθη μίλησε για τον ευρωπαϊκό αγώνα των ακριτών με τη Λίνφιλντ και τον χαρακτήρισε ως γιορτή για την ομάδα και την πόλη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra o Γιάννης Παπαδημητρίου
Για το τι προσδοκά η Ξάνθη από το ματς με την Λίνφιλντ: «Το να παίζεις ένα παιχνίδι είναι σαφώς πιο εύκολο από το να το οργανώνεις. Σήμερα είναι μια γιορτή για μας και για την πόλη μας, γιατί μετά από αρκετά χρόνια συμμετέχουμε ξανά στο Europa League. Για την πόλη είναι ευχάριστο. Ο κόσμος το έχει καταλάβει και θα έρθει να γεμίσει το γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα. Αγωνιστικά ο στόχος είναι να πάρει η ομάδα καλό αποτέλεσμα ώστε να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».
Για την εικόνα που έχουν για την Λίνφιλντ: «Εχει ένα δικό της τρόπο παιχνιδιού, οι Ιρλανδοί έχουν γενικά ένα περίεργο τρόπο. Ο προπονητής τους είπε ότι από τον Κάρολ προσπάθησε να πάρει πληροφορίες για μας. Θέλει προσοχή, γιατί θεωρητικά είμαστε φαβορί, αλλά έχουν δικό τους τρόπο παιχνιδιού κα αν μπεις σε αυτόν μπορείς μόνο να χάσεις, όχι να κερδίσεις. Θέλει προσοχή, σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, καθώς όλα τα διπλά ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν κινδύνους. Αν τα έχουμε αυτά, θα κάνουμε το πρώτο βήμα».
Για το ποιες θα είναι οι διαφορές της Ξάνθης φέτος: «Καθόλα αρμόδιος να απαντήσει γι' αυτό είναι ο προπονητής, να βάλει και το διό του στίγμα. Από πέρυσι έχουμε μια καλή βάση, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό, καθώς στα 2/3 του πρωταθλήματος δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Πάνω σε αυτή τη βάση, ο νέος προπονητής θα βάλει το δικό του στίγμα, τη δική του φιλοσοφία. Θεωρώ ότι φέτος και με τις κινήσεις που θα γίνουν θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».
Για το αν φέτος η Ξάνθη θα έχει τη σταθερότητα που της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια: «Αυτό οφείλονταν στο γεγονός της αλλαγής που έχουμε κάνει στην ομάδα, καθώς έχουμε μια νεανική ομάδα. Τώρα έχουμε βρει την ισορροπία μας. Ηταν μεγάλη η αλλαγή με τόσα νέα παιδιά στο ρόστερ. Και τον Δεκέμβριο και τώρα που μπαίνουν έμπειρα παιδιά, θα βοηθηθεί η ομάδα και τα νέα παιδιά για να έχουμε μια πιο ισορροπημένη και καλή πορεία».
Για την ανάδειξη ταλέντων που παραδοσιακά κάνει η Ξάνθη: «Η Ξάνθη το έχει χρόνια αυτό. Είναι το brand name όσον αφορά τις ακαδημίες και το σκάουτινγκ. Παλιά ήταν περισσότερο σκάουτινγκ, τελευταία χρόνια είναι συνδυασμός. Θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι η υγεία και το μέλλον της ομάδας».

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com