LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΛΕΞ 1-1



Του Λεωνίδα Κάλφα
Στην πρώτη του φετινή εντός έδρας απώλεια βαθμών υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Άλεξ, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Φώτης Κοσμάς, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουν την απουσία του Κοιλιάρη και τον τραυματισμό του Νταλαπέρα στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αξιόμαχοι καταφέρνοντας σε πολλές περιπτώσεις να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Για τον Εθνικό έκανε ντεμπούτο ο Θεόδωρος Καβατζικιώτης, που αποκτήθηκε από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, όπως επίσης και ο Λευκοβίτης για το Άλεξ.

Στο πρώτο ημίχρονο δε σημειώθηκε, πέραν των δύο τερμάτων και μίας στημένης φάσης, κάποια αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπανικόλαου στον Δαμιανίδη με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για το σφύριγμα του κ. Τονίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο επιθετικός των γηπεδούχων ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα το Άλεξ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με σουτ του Παπανικολάου, που σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Βρύζα, που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Φυσέκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος με την είσοδο των Κυριζάκη και Αγοράκη, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, κατά κύριο λόγο με τον Δαμιανίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό του αγώνα η εκτέλεση φάουλ του Δαμιανίδη κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άλεξ, ενώ το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή πέντε λεπτά μετά είχε την ίδια τύχη. Στο 57' ο Γκιγκούδης είπε όχι σε κεφαλιά του Δαμιανίδη και στο 74' η κεφαλιά του προωθημένου Μπαρμπαγιάννη πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός έχασε ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στον αγώνα, όταν το σουτ του Δαμιανίδη εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Άλεξ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τονίδης με βοηθούς τους Καραπέτσα και Ζαφειρόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Φυσέκης, Πετκίδης (58' Κυριζάκης), Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Καβατζικιώτης, Πελτέκης (71' Αγοράκης), Θάνος, Δαμιανίδης, Νταλαπέρας (22' Αμπραχαμιάν), Αγγελακάκης
ΑΛΕΞ: Γκιγκούδης, Παπανικολάου, Θώδης, Μπουρουτζής, Βρύζας,Kolgega, Γρίβας (78' Κυζιρίδης), Καλομπρατσίδης, Λευκοβίτης (89' Κατσέλης), Σαριανίδης, Πεχλιβανίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com