LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Και τυπικά πρώτος ο Εθνικός στο Νότο, κέρδισε 0-1 την Καππαδοκία

Του Λεωνίδα Κάλφα
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε και τυπικά την πρώτη θέση του νοτίου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και το πλεονέκτημα των τριών βαθμών στα play-offs, αφού επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας της Καππαδοκίας.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη <<λευκή>> ισοπαλία της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου στον Άβαντα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά από τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς.
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Χριστοφορίδη, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.
Η Καππαδοκία είχε την πρώτη  ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 15ολεπτό ο Μαρασλής μετά από σέντρα του Καπανίδη έστειλε με εντυπωσιακό σουτ τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 23' ο Εθνικός έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Δαμιανίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Απότα και πάσαρε στον Αγγελακάκη, αλλά ο τελευταίος δε μπόρεσε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά, το επιθετικό δίδυμο του Εθνικού συνεργάστηκε ξανά, αλλά το σουτ του Δαμιανίδη μπλόκαρε ο Σπυριάδης. Στο 39' ο Δαμιανίδης με πέναλτι σε χέρι μετά από εκτέλεση φάουλ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των φιλοξενούμενων, που εμφάνισαν όμως σοβαρά προβλήματα στην τελική προσπάθεια, ενώ οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Στο 54' ο Παπάς με μακρινό σουτ δεν ανησύχησε τον Φυσέκη. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Θάνου μπλόκαρε ο Σπυριάδης. Στο 68ο λεπτό η κεφαλιά του Μαρασλή από σέντρα του Πυλούδη δε βρήκε στόχο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Δαμιανίδης δε μπόρεσε να αξιοποιήσει την πάσα του Νταλαπέρα και να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 81' ο Αγγελακάκης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Απότα, ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Δαμιανίδης δε μπόρεσε με αδύναμο πλασέ σε τετ-α-τετ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 87' η Καππαδοκία έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κυριακίδη με δεύτερη κίτρινη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε γκολ του Αγγελακάκη και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Καβατζικιώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νταλαπέρα πέρασε άουτ.
Από την Καππαδοκία διακρίθηκαν οι Βάρναλης, Ζηκουρίδης, Τζελέπης, ενώ από τον Εθνικό ξεχώρισαν οι Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Σαραντάκης και Καβατζικιώτης.
Διαμαρτυρίες εκατέρωθεν προκάλεσε η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου, που είχε βοηθούς του τους Καραϊσκο και Σαβούδη.
Καππαδοκία: Σπυριάδης, Βάρναλης, Πυλούδης, Απότας, Κυριακίδης, Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Παπαγεωργίου (46' Τζελέπης), Παπάς (55' Γυλος), Καπανίδης (71' Μοβισιάν), Μαρασλής
Εθνικός: Φυσέκης, Θάνος, Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Καβατζικιώτης, Αγοράκης (59' Νταλαπέρας), Κοιλιάρης, Δαμιανίδης (86' Αμπραχαμιάν), Σαραντάκης (80' Πετκίδης), Αγγελακάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com