LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ - ΟΡΕΣΤΗΣ 1 - 2

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Ορέστης πέρασε νικηφόρα, για την 14η αγωνιστική, από τη δυνατή έδρα του Ασπρονερίου. Ο δυνατός αέρας, που στο πρώτο μέρος ήταν ευνοϊκός για τον Ορέστη, δυσκόλεψε τις προσπάθειες για να κάνουν οι δυο Ομάδες τοπαιχνίδι τους όπως το ήθελαν.
Ο Ορέστης παρ' όλο που είχε την πλήρη υπεροχή και πολλές ευκαιρίες και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και πολύ καλά, δεν ευτύχησε να πετύχει και άλλα τέρματα. Το Ασπρονέρι φιλότιμο και δυνατό προσπάθησε χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Οτέμπερη. Στην τελευταία μάλιστα φάση του αγώνα, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, που ήταν η δεύτερη στα καρέ του Ορέστη, μετά από κόρνερ, το Ασπρονέρι πέτυχε το τέρμα του, αφού όπως έδειξε ο επόπτης η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος, ενώ αυτή είχε αποκρουστεί από αμυντικούς.
Για  τον Ορέστη είχαν σκοράρει ο Κυριάκος Πετρόπουλος στο 35΄ με δυνατό όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και στο 55΄ με πέναλτι ο Στέρεβ, ο οποίος να σημειώσουμε αγωνίστηκε τραυματισμένος και γι' αυτό φορούσε ειδική μάσκα στο πρόσωπο. Το πέναλτι κέρδισε οΣαραντίδης όταν σε τετ α τετ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Ασπρονερίου.
Ο διαιτητής κ. Σουβαράς ελέγχεται για την φάση του 37΄ λεπτού, όταν ποδοσφαιριστής του Ασπρονερίου κλώτσησε και τραυμάτισε τον Ρουσσίδη εκτός φάσης και δεν του έδειξε την κόκκινη κάρτα και στη φάση του πέναλτι ίσως να έπρεπε να αποβάλλει τον τερματοφύλακα, γιατί ήταν τελευταίος παίκτης προς το τέρμα.
Σύνθεση Ορέστη : Οτέμπερης, Κοτζά, Θεμελάκης (λ. τρ. 45΄ Καραγιάννης), Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Δοϊνούδης (89΄ Κιολές), Πετρόπουλος Κυρ., Σαραντίδης, Στέρεβ (87΄ Λόλακας), Ρουσσίδης.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com