LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εβρος Σουφλίου-Ορφέας Ελευθερούπολης 2-0 και αναρριχήθηκε στην 6η θέση

Ο Σάκης Δανίδης έδωσε τη λύση για τον Έβρο Σουφλίου, καθώς με δύο δικά του γκολ ξεκλείδωσε την άμυνα του Ορφέα Ελευθερούπολης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-0.
Πλέον ο Έβρος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και περιμένει τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα το προσεχές Σάββατο.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, ενώ στην κερκίδα βρέθηκε το τεχνικό δίδυμο του Αγροτικού, Παναγιώτης Διλμπέρης και Τάσος Κατσιαμπής, για να έχουν εικόνα από τον αντίπαλό τους το Σάββατο, αλλά και παράγοντες από τον Άρη Ακροπόταμου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και στο 32’ ο Ορφέας είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Ευθυμιάδη.
Στο δεύτερο μέρος ο Σάββας Καρυπίδης έριξε στον αγώνα τον Δανίδη ο οποίος στο 83’ με πλασέ έκανε το 1-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από πάσα του Καμπιώτη με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σάββας Καρυπίδης): Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης Μ. (78’ Γιαννακιτσίδης), Μπάμνιος, Λίτσιος, Μπάτζιος, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Τρίχας, Γκαϊδατζής (69’ Δανίδης), Βιόπουλος (57’ Ναθαναηλίδης), Αραμπατζής
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Τζήμας, Φιλιππίδης (40’ λ.τ. Μαυρομάτης), Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Δουμάνης, Παπαδάτος, Γαβριηλίδης (74΄Χριστοδουλίδης), Ευθυμιάδης, Σάσσος (54’ Αϊβάζης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com