LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Π.Α.Ε Ριζίων - Α.Ο.Νεοχωρίου 2-2

Σήμερα στα Ρίζια παίχτηκε ένα ωραίο παιχνίδι με απίστευτη τροπή που τα είχε όλα, πολλά γκολ δύναμη νεύρα ( η ομάδα του Νεοχωρίου τέλειωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες) αλλά δεν είχε νικητή.Οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη για να απομακρυνθούν από την ζώνη τον play out αλλά καμιά δεν κατάφερε να την πάρει. Μιάς και η Π.Α.Ε Ριζίων προηγήθηκε στο 90΄2-1 έχασε απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 3-1 στο 95΄ και τελικά ισοφαρίστηκε   στο 96΄( τελευταίο λεπτό του αγώνα).Αναλυτικά:
10΄Δυνατό σουτ του Καλπακίδη μετά από απομάκρυνση της άμυνας του Α.Ο.Νεοχωρίου άουτ.
12΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από απόσταση σαράντα περίπου μέτρον τουΟικονόμου παίρνει φάλτσο η μπάλα πριν την διώξει με υπερένταση οΟσανλής σε κόρνερ.
19΄Σουτ του Καδόπουλου έξω από την περιοχή μετά από αντεπίθεση προλαβαίνει και βάζει την προβολή διώχνοντας σε κόρνερ ο Καστρινός.
24΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο.Νεοχωρίου μετά από λάθος της άμυνας της Π.Α.Ε. Ριζίων ο Καδόπουλος πιάνει το σουτ με την μία από το ύψος της μικρής περιοχής αποκρούει ενστικτωδώς ο Οσανλής.
 28΄Ωραίο σουτ του Γιαλτσίν από το ύψος της περιοχής εκτινάσσεται και διώχνει με υπερένταση ο Οσανλής.
33΄Φευγεί ωραία ο Παπατριανταφύλλου από δεξιά κάνει και την σέντρα αλλά η άμυνα του Νεοχωρίου προλαβαίνει να διώξει την τελευταία στιγμή  προ τουΣυναπίδη που περίμενε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο ύψος της μικρής περιοχής.
42΄Ωραία προσωπική ενέργεια του Παπατριανταφύλλου ο οποίος κάνει και το σουτ υπό πίεση μέσα από την περιοχή η μπάλα μόλις άουτ δεξιά από τα δοκάρια του Μπαλτούδη.
47΄ΓΚΟΛ!!! 1-0 Μπαίνει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο η Π.Α.Ε. Ριζίων .Εκτέελεση φάουλ του Καλπακίδη αριστερά από την περιοχή του Νεοχωρίου βρίσκει τον Μπατιατίδη στο δεύτερο δοκάρι που από κοντά με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.
51΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ερχεταί αμέσως η απάντηση από το Νεοχώρι. Κόρνερ εκτελεί ο Κιτσικούδης πιάνει την κεφαλιά αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι ο Γιαλτσινστο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, τσιμπάει το <<ριμπαουντ>> ο Δροσίδηςκαι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά  φέρνοντας το ματς στα ίσια.
78΄Εκτέλεση φάουλ από τον Καστρινό (γέμισμα) πιάνει την κεφαλιά οΚωστογλούδης άουτ.
86΄Σουτ του Καστρινού διώχνει σε κόρνερ ο Μπαλτούδης.
87΄Κόρνερ του Καλπακίδη πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση οΚωστογλούδης μπλοκάρει ο Μπαλτούδης.
90΄ΓΚΟΛ!!! 2-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καστρινού με πολύ ύψος και φάλτσο  (από πολύ μακρινή απόσταση) η μπάλα στα δίχτυα του Μπαλτούδη.
95΄Τεράστια ευκαιρία για την Π.Α.Ε. Ριζίων να τελειώσει το παιχνίδι ,φεύγει ωραία ο Καλπακίδης διανύοντας πολλά μέτρα από την αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται η Π.Α.Ε. κάνει την πάρε βάλε σέντρα στον Καστρινό  που μέσα από την περιοχή εντελώς αφύλακτος στέλνει την μπάλα άουτ μην καταφέρνοντας να σκοράρει σε κενή εστία.
96΄ΓΚΟΛ!!!2-2Ο κανόνας του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν χάνεις ευκαιρίες είσαι αυτός που δέχεσαι τέρμα επαληθεύεται στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και αφού ήδη μετά από διαμαρτυρίες ο Α.Ο.Νεοχωρίου έχει μείνει με εννέα παίκτες  ο Κιτσικούδης κάνει το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα , αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com