LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ Π.Ο.Α. - Α.Μ.Θ. 2014

ΤΡΙΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  
Την δεύτερη του νίκη εξασφάλισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Κυριακή στις 23 Φεβρουαρίου  με 3½- 6½  μέσα στην έδρα του πολύ κάλου και  μεταμορφωμένου  ΑΟ Ορεστιάδας για τους προκριματικούς  αγώνες σκάκι της Α΄  Εθνικής    .

Στο άλλο παιχνίδι ο ΣΟ Ξάνθης επικράτησε μέσα στο Πνεύμαθλο Καβάλας με 3–7 και συνεχίζει να είναι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα με τρείς νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσε ως τώρα .
Στην δεύτερη θέση είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 2 νίκες, 1  ήττα., στην τρίτη θέση είναι το Πνευμαθλον Καβάλας με 1 νίκη,  2 ήττες και στην τέταρτη θέση είναι ο ΑΟ Ορεστιάδας που δεν έχει σημειώσει ακόμα κάποιο θετικό αποτέλεσμα

Ο  ΑΟ Ορεστιάδας στον αγώνα με τον  Εθνικό  κατέβηκε πολύ πιο ισχυρός, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα.
Πρόκειται για τους παίχτες που έφερε από την Βουλγαρία τον  TONKOV BOYAN  PETROV και τον ΑΤΑΝΑΣΟΦ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, οι οποίοι έπαιξαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Με αυτή την κίνηση συμπεραίνουμε ότι  ήθελαν να αιφνιδιάσουν τον Εθνικό με σκοπό  να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον  αιφνιδίασαν, γιατί ανακάτεψαν πολύ την τράπουλα και  οι παίκτες του βρέθηκαν να παίζουν με διαφορετικούς παίκτες από αυτούς για τους οποίους  είχαν προετοιμαστεί .
Τελικά  αυτή η στρατηγική που  εφάρμοσαν δεν πέτυχε,  αφού  έπεσαν σε ένα πολύ αποφασιστικό Εθνικό που δεν άφησε κανένα περιθώριο σε όλη την διάρκεια των αγώνων  για πιθανή ήττα του.

Το μόνο σίγουρο που έχουμε να πούμε είναι, ότι ο ΑΟ Ορεστιάδας έχει ένα πολύ καλό  σύνολο και αν στην συνέχεια ξανά καταφέρει να  κατεβάσει έτσι την ομάδα, πιστεύουμε ότι θα έχει άλλη τύχη και  θα δώσει άλλο ενδιαφέρων  στο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο Εθνικός από την αρχή του πρωταθλήματος δεν είχε στην διάθεση του  όλα τα  ατού του  σε κάποιους αγώνες έως τώρα .
Να σημειωθεί πως δεν έχουν παίξει ακόμη στο πρωτάθλημα οι ξένες του μεταγραφές  από την Βουλγαρία, ο  Dodor Galonov και η Tsveta Galunova.

Κλείνοντας θα πρέπει να επισημάνουμε  για τον Αντώνογλου Χρήστο,  για το ήθος που τον διακατέχει για την αγαπημένη του ομάδα.  
Ο Χρήστος  κλείνοντας την εφημερία του από το  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έχοντας να δει την οικογένειά του περισσότερο από 24 ώρες, βρέθηκε από την εφημερία, του Νοσοκομείο της  Αλεξανδρούπολης,  στην Ορεστιάδα,  για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα !!!  τον Εθνικό !!!  



Στο αγωνιστικό μέρος ο αρχηγός του  Εθνικού, Διογένης Σπαθόπουλος  έστω και την τελευταία στιγμή, κατάφερε να προετοιμάσει και να κατεβάσει ένα καταπληκτικό σύνολο και  τελικά να  πάρει την νίκη μέσα στη έδρα του ΑΟ Ορεστιάδας .

Ο Εθνικός στην αναμέτρηση του με τον ΑΟ Ορεστιάδας,  είχε 5 Νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά ήταν :
-Στην πρώτη σκακιέρα του Εθνικού ο ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ     (ΕΛΟ 1981 FIDE)  απέσπασε ισοπαλία από τον TONKOV BOYAN  PETROV   (ΕΛΟ 2289 FIDE) του  ΑΟ Ορεστιάδας .  

-Στην δεύτερη σκακιέρα ο ΤΕΡ - ΓΚΕΒΟΡΓΚΙΑΝ ΑΡΑΜ (ΕΛΟ 1918 FIDE)  του Εθνικού, έχασε από τον   ΤΕΛΛΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΟ (ΕΛΟ 2177 FIDE)  του  ΑΟ Ορεστιάδας .  

-Στην τρίτη σκακιέρα ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ  (ΕΛΟ 2150) του Εθνικού,  απέσπασε ισοπαλία από τον ΑΤΑΝΑΣΟΦ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ  (ΕΛΟ1947 FIDE )  του ΑΟ Ορεστιάδας .  

-Στην τέταρτη σκακιέρα ΓΙΑΚΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΕΛΟ 1585) του Εθνικού, κέρδισε τον  ΣΑΚΙΖΛΗ  ΞΑΝΘΟΥΛΗ (ΕΛΟ 1430 )  του  ΑΟ ΑΟ Ορεστιάδας .   

-Στην πέμπτη σκακιέρα η ΧΑΤΖΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ  (ΕΛΟ 1354 )  του Εθνικού,  κέρδισε την  ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΕΛΟ 1000 ) του ΑΟ Ορεστιάδας .  

-Στην έκτη σκακιέρα η ΑΙΒΑΖΙΑΝ ΕΛΠΙΔΑ  (ΕΛΟ 1000) του Εθνικού, κέρδισε την  ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ Ορεστιάδας.    
-Στην έβδομη σκακιέρα η ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΙΣ  (ΕΛΟ 1000)  του Εθνικού, έχασε από την ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΖΑΦΕΙΡΙΑ – ΜΑΡΙΝΑ  (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.  
-Στην όγδοη σκακιέρα ο ΤΕΡ-ΓΚΕΒΟΡΓΚΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΕΛΟ 1440) του Εθνικού, κέρδισε τον ΣΑΚΙΖΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΕΛΟ 1000)  του ΑΟ Ορεστιάδας .  
-Στην ένατη σκακιέρα ο ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΕΛΟ 1655 FIDE ) του Εθνικού, ήρθε ισόπαλος με τον  ΜΑΥΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ (ΕΛΟ 1000) του ΑΟ Ορεστιάδας .   
-Στην δέκατη σκακιέρα ο Μπλίτσας Ορέστης (ΕΛΟ 1000) του Εθνικού, κέρδισε τον ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΟ (ΕΛΟ1000)  του ΑΟ Ορεστιάδας .  

Στην επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την Κυριακή στις 23 Μαρτίου  θα παίξει μέσα στην έδρα του, με τον   ΑΟ Ορεστιάδας.
και στο  άλλο παιχνίδι ο ΣΟ Ξάνθης   θα φιλοξενήσει στην έδρα του, το Πνεύμαθλον Καβάλας  .

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στις 10:30 το πρωί .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com