LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 1ο RUN GREECE ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

«Run Greece» Την Πέμπτη η παρουσίαση των αγώνων 2014

Μεγάλη απήχηση στο δρομικό κίνημα αλλά και στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών είχαν οι αγώνες δρόμου που πραγματοποίησε ο ΣΕΓΑΣ για πρώτη φορά το 2013 μαζί με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η μεγάλη αυτή ανταπόκριση είχε σαν αποτέλεσμα την διεύρυνση του θεσμού και έτσι αντί των πέντε πόλεων να διεξαχθεί φέτος σε έξι αφού προστέθηκε στη σειρά των αγώνων και η ακριτική Αλεξανδρούπολη.
Τον κύκλο των αγώνων «RunGreece2014» και την συνέχιση της συνεργασίας με την WINDΕλλάς, παρουσιάζει ο ΣΕΓΑΣ την ερχόμενη Πέμπτη 13 του μηνός στις 12:30 στην «Αίγλη» του Ζαππείου (αίθουσα Prive – 1ος όροφος).
Η νέα σειρά Λαϊκών Αγώνων Δρόμου μαζικού χαρακτήρα, διεξάγεται, όπως είναι γνωστό, στην περιφέρεια της χώρας με την συνεργασία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης των περιοχών όπου διεξάγονται οι αγώνες αυτοί.
Πρόκειται για έξι μαζικούς αγώνες (5χλμ, 10χλμ και παιδικοί αγώνες) που θα πραγματοποιηθούν με πρώτον αυτόν της Λάρισας στις 30 Μαρτίου. Μετά τη Λάρισα σειρά έχει στις 27 Απριλίου το  Ηράκλειο, στις 11 Μαΐου τα Ιωάννινα, στις 21 Σεπτεμβρίου η Καστοριά, στις 28 του ίδιου μήνα ηΑλεξανδρούπολη και στις 12 Οκτωβρίου η Πάτρα.
Στόχος αυτής της προσπάθειας της Ομοσπονδίας είναι να δώσει την ευκαιρία σε πολίτες και δρομείς της περιφέρειας να συμμετάσχουν σε αγώνες και να βιώσουν εμπειρίες αλλά και γενικότερα να δημιουργηθούν συνθήκες για την καλύτερη επαφή των τοπικών σωματείων με την κοινωνία.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ, ενώ έχουν προσκληθεί οι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι των πόλεων που θα διεξαχθούν οι αγώνες καθώς και οι εκπρόσωποι του μεγάλου χορηγού των αγώνων και του ΣΕΓΑΣ, της WIND Ελλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com