LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

26ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ 12ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΣΚΑΚΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

                         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ
O ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ και ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, διοργάνωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 8 και 9 Μαρτίου από κοινού, το 12ο Ομαδικό και το 26ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του «Κώστας Γκατσιούδης» Διδυμοτείχου .
Συμμετείχαν στους αγώνες στο ατομικό 95 παιδιά, στο ομαδικό 55 από όλη την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου, (μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων) .

- Από την Αλεξανδρούπολη στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα συμμετείχαν σε όλες της κατηγορίες, συνολικά 17 παιδιά και όλα ήταν των ακαδημιών του σκακιστικού τμήματος του Εθνικού .
Η συμμετοχή των παιδιών της Αλεξανδρούπολης συγκριτικά με τα άλλα διαμερίσματα του Έβρου, ήταν πολύ μικρή .
( Εμείς σαν Εθνικός κάνουμε την παράκληση να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του τόπου μας, για την μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών στους αγώνες, καθώς και την ανάδειξη του καλύτερου πνευματικού αθλήματος του κόσμου !!! )

Τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματοποίησαν πολύ μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες.

Κατάφεραν να κατακτήσουν στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα της Περειφερικής Ενότητας του Έβρου συνολικά εννιά μετάλλια !!! 4 χρυσά, 2 αργυρά, 1 χάλκινο και δύο χρυσά στο κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού .

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέτει τις νέες βάσεις και νέα δεδομένα για την ανάπτυξη του σκακιού στην πόλη μας και ευρύτερα σε όλο τον Έβρο .
- Χρυσά μετάλλια πήραν :
Ο ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, αγωνίστηκε με τους μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου της Περιφερειακής Ενότητας και είχε το απόλυτο στην γενική κατάταξη, με επτά νίκες σε επτά αγώνες .
Είναι μαθητής του 3ου Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της Β΄ Γυμνασίου .
Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, αγωνίστηκε με τα παιδιά των Νηπίων και πρώτης τάξης των Δημοτικών σχολείων και είναι μαθητής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης.
Του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο, έχοντας στο ενεργητικό του το απόλυτο, σε επτά αγώνες είχε επτά νίκες .
Ο ΜΠΛΙΤΣΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, αγωνίστηκε στην κατηγορία της Ε΄ τάξη των Δημοτικών σχολείων και είναι μαθητής του 12ου Σχολείου της Αλεξανδρούπολης.
Του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο, έχοντας στο ενεργητικό του το απόλυτο, σε επτά αγώνες είχε επτά νίκες .
Η ΑΙΒΑΖΙΑΝ ΕΛΠΙΔΑ, αγωνίστηκε στην κατηγορία της ΣΤ΄ τάξη των Δημοτικών σχολείων και είναι μαθήτρια του 12ου Σχολείου της Αλεξανδρούπολης.
Της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο, έχοντας στο ενεργητικό της το απόλυτο, σε επτά αγώνες είχε επτά νίκες

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα άλλο παιδί από την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου στο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα δεν είχε στο ενεργητικό του, το απόλυτο των νικών στους αγώνες .
-Αργυρά Μετάλλια :
Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, αγωνίστηκε με τα παιδιά των Νηπίων και πρώτης τάξης των Δημοτικών και είναι μαθητής του 20ου Νηπιαγωγείου της Αλεξανδρούπολης .
Του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Νηπίων .
Η ΣΟΠΑΛΙΔΗ ΙΡΙΣ, αγωνίστηκε με τα παιδιά των Νηπίων και πρώτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων και είναι μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης.
Της απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία της Α΄ Δημοτικού .
-Χάλκινα Μετάλλια : Η ΜΠΛΙΤΣΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, αγωνίστηκε με τα παιδιά των Νηπίων και πρώτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων και είναι μαθήτρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης.
Της απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία της Α΄ Δημοτικού .
- Κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού :
Η ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΜΑΡΙΑ, αγωνίστηκε με τα παιδιά της Β΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων και είναι μαθήτρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης .
Της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού .
Η ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, αγωνίστηκε με τα παιδιά της Ε΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων και είναι μαθήτρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης .
Της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του καλύτερου κοριτσιού .

Πέρασε επίσης στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος και ο ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης που ισοβάθμησε με
4 ½ βαθμούς στην τρίτη θέση με τον ΛΙΜΠΕΡΙΔΗ ΛΙΜΠΕΡΗ του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Ορεστιάδας, στη κατηγορία της Β΄ Δημοτικού .
Τελικά ο Σταύρος κατέλαβε την τέταρτη θέση, σύμφωνα με τα κριτήρια των ισοβαθμιών .

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν, κάνανε πολύ καλές εμφανίσεις στους αγώνες και πήραν πολύ καλές θέσεις στην τελικές βαθμολογίες .

- Στο ομαδικό πρωτάθλημα, οι υπεύθυνοι όλων των σχολείων της Αλεξανδρούπολης δεν μπόρεσαν να συγκροτήσουν ομάδες για αυτούς τους αγώνες και έτσι η Αλεξανδρούπολη δεν είχε καμία παρουσία .

Προκριθήκαν συνολικά από όλοι την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου στο ατομικό πρωτάθλημα συνολικά 50 μαθητές/τριες και στο ομαδικό 8 ομάδες, για τους ημιτελικούς Αγώνες της Περιφέρειας ΑΜΘ που θα γίνουν στις 15 & 16/3/2014 στην Καβάλα .

ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΑΝ :

- Στο . Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα : 1ος - 2ος - 3ος νικητής/τρια της γενικής κατάταξης ανά τάξη, καθώς και το 1ο κορίτσι ανά τάξη : μετάλλια .
- Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα : Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια: Κύπελλο στη πρώτη ομάδα της εκάστοτε κατηγορίας και μετάλλια στους παίκτες που την απαρτίζουν.

Το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εύχεται σε όλα τα παιδιά του Έβρου, καλή συνέχεια στους αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος !!!


http://www.ethnikos-mgs.gr/
facebook : Εθνικός Σκάκι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com