LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

LIVE ΕΘΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

http://www.volleyleague.gr/includes/livescore-details.php?m_id=443

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 0-1 ..βιντεο


Εντυπωσιακή εμφάνιση του Άρη Ακροποτάμου επί του μετριότατου Έβρου Σουφλίου πήρε την πρόκριση για την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής

Ο παίκτης που «καθάρισε» την πρόκριση για την ομάδα του Αλίμου ήταν ο  Σακουλόπουλος στο 34' που εκμεταλλεύθηκε την λάθος συνεννόηση Λίτσου και Παμπορίδη και άνοιξε το σκορ για τον Άρη Ακροποτάμου.

Εβρος Σουφλίου - Αρης Ακροποτάμου 0-1.
Η Καβαλιώτικη ομάδα προκρίνεται στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κιλκισιακό που χθες απέκλεισε τον Πανσερραϊκό


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Παμπορίδης, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Γεωργόπουλος, Λίτσος, Τρίχας, Εμρέ, Ευφραιμίδης, Μεμούρης, Γιαννακίδης, Καμπιώτης.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Ρετσίνας, Κάμπατζης, Τσεπα, Σεφερίδης, Δρούζας, Φίλων, Καραγιαννίδης, Δούμπατζης, Παπαδόπουλος, Σακουλόπουλος.

Διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης του Συνδέσμου Θράκης, με βοηθούς τους Μιχάλη Χαρίτση και Γιώργο Μανάκη, επίσης από την Κομοτηνή. Παρατηρητής ο Πέτρος Τρύφων από την Δράμα.

Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους, όμως στο τέλος έφυγαν προβληματισμένοι!!!







Π.Θ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για όλους , μπορείτε να είστε όσο αυστηροί θέλετε αλλά μην βρίζετε για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.

 
Design by NewWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - Free Blogger Themes | NewBloggerThemes.com